• Life & Garden

    Voor uw inspiratie en motivatie

Life & Garden bestaat uit een groep tuinwinkels die samenwerken in Nederland. Ons prachtige tuincentrum is gevestigd net buiten het centrum van Oostburg. Binnen ons Life & Garden-filiaal in Oostburg presenteren wij een uitgebreid assortiment aan diverse producten die uw huis en tuin tot leven brengen. Van prachtige planten en bloemen tot functionele tuinbenodigdheden, trendy decoratie en zelfs tuinmeubelen voor een sfeervolle buitenruimte. Of u nu groene vingers heeft of gewoon op zoek bent naar manieren om uw leefomgeving te verfraaien, bij Life & Garden Oostburg vindt u zeker iets naar uw smaak. Onze missie draait om het inspireren, aanmoedigen en assisteren van onze klanten. We zijn zes dagen per week beschikbaar met enthousiasme om bezoekers te ondersteunen met alles wat ze nodig hebben. 

Bovendien doen wij er alles aan om het winkelen bij ons zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken voor iedereen. Zo is ons tuincentrum:

  • Rolstoelvriendelijk;
  • Kindvriendelijk;
  • Voorzien van een gratis parkeerplaats;
  • En nog veel meer.

Maar dat is nog niet alles. We nodigen u graag uit om de sfeer van ons tuincentrum zelf te ervaren. Als u enthousiast bent over wat u ziet, overweeg dan zeker om onze exclusieve groeipas aan te schaffen. Met deze pas krijgt u toegang tot unieke voordelen, zoals boeiende workshops, gratis producten, een eerste blik op de nieuwste items, een informatieve nieuwsbrief en nog veel meer.

Indien uw interesse is gewekt en u graag wilt ontdekken hoe wij uw woon- en tuinervaring kunnen verrijken, nodigen we u van harte uit in ons tuincentrum! Ons team staat te popelen om u persoonlijk te begroeten en u uit eerste hand te laten zien welke schat aan mogelijkheden we te bieden hebben. We kijken er vol enthousiasme naar uit om u te verwelkomen en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

Ons tuincentrum is goed bereikbaar, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Ook vind je bij ons de beste tuinmeubelen in de regio, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

De mooiste tuinwinkel in omgeving zeeland, klik hieronder:

Ook voor bestrating kunt u bij ons terecht:

Ook voor bloemen kunt u bij ons terecht: