• Life & Garden

  Voor uw inspiratie en motivatie

Op zoek naar een tuincentrum rondom Breskens? Kom dan eens naar Life & Garden Oostburg en ontdek ons schitterende tuincentrum, gelegen in de buurt van het sfeervolle Breskens, waar u een breed scala aan hoogwaardige producten vindt om uw tuin te transformeren tot een bloeiend paradijs. Bij Tuincentrum Oostburg hebben we een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen en accessoires, waarmee u uw buitenruimte kunt vullen met schoonheid en sereniteit.

Ontdek een wereld van diversiteit en kwaliteit

Bij Tuincentrum Oostburg streven we ernaar om u een breed scala aan keuzes te bieden. Of u nu op zoek bent naar tuinverlichting, prachtige sierplanten, struiken, bomen of zelfs kamerplanten, wij hebben het allemaal. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit en diversiteit aan groene producten vindt die passen bij uw stijl en smaak.

Verzorg uw gazon en tuin met de beste producten

Bij Tuincentrum Oostburg begrijpen we het belang van een gezond en weelderig gazon en een goed onderhouden tuin. Daarom bieden we een breed scala aan producten, waaronder meststoffen, graszaden, tuingereedschap en plantverzorgingsmiddelen. Of u nu uw gazon wilt herstellen, onkruid wilt bestrijden of uw planten wilt voeden, wij hebben de juiste producten en deskundig advies om u te helpen uw tuin te laten bloeien.

Ontdek de kunst van het buiten koken met onze barbecues

Bij Tuincentrum Oostburg zijn we gepassioneerd over het creëren van de perfecte buitenervaring, en dat omvat ook het genieten van heerlijke maaltijden in de frisse lucht. Daarom bieden we een uitgebreide selectie barbecues, van traditionele houtskoolbarbecues tot gasbarbecues en elektrische barbecues. Ontdek de beste merken en kies de perfecte barbecue om uw culinaire vaardigheden naar buiten te brengen en uw tuinfeestjes onvergetelijk te maken.

Breng een bezoek aan Tuincentrum Oostburg, in de omgeving van Breskens, en ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige groene producten, gazonverzorging en barbecues. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te inspireren bij elke stap van uw tuinavontuur.

Contact

Bezoek ons tuincentrum in de omgeving van Aardenburg en ontdek ons uitgebreide assortiment. Voor meer informatie en vragen kunt u ons bereiken via de e-mail: oostburg@oostburg.lifeandgarden.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar via: 0117 - 452279.

Routebeschrijving vanaf Breskens

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden

 • Pinksteren
  19 mei
  Gesloten
 • Tweede Pinksterdag
  20 mei
  10:00 - 17:00
Toon alle openingstijden