• Life & Garden

  Voor uw inspiratie en motivatie

Ben jij op zoek naar goede bestrating in Zeeland? Bij Life & Garden Oostburg begrijpen we dat de perfecte bestrating de basis vormt voor een prachtige buitenruimte. Of je nu een strakke moderne look of een rustiek en charmant ontwerp wilt creëren, ons tuincentrum is de ultieme bestemming voor al je bestrating mogelijkheden in Zeeland.

Bestrating

Bestrating vormt het fundament van je buitenruimte en bij Tuincentrum Zeeuws Stratenparadijs begrijpen we het belang ervan als geen ander. Of je nu op zoek bent naar strakke moderne bestrating of juist een rustieke en charmante sfeer wilt creëren, wij bieden een uitgebreid assortiment aan bestratingsmaterialen, waaronder klinkers, natuursteen, tegels, grind en split. Onze selectie is zorgvuldig samengesteld om aan al je wensen te voldoen. We hebben niet alleen de bestrating zelf, maar ook de benodigde accessoires om je project tot in de puntjes te verzorgen. Onze bestrating specialisten staan klaar met deskundig advies en tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, of je nu een terras, oprit of tuinpad aanlegt.

Enorm assortiment

Life & Garden Oostburg onderscheidt zich door zijn indrukwekkende assortiment, dat iedereen met een passie voor tuinieren aanspreekt. Dit tuincentrum biedt een gevarieerde en uitgebreide selectie producten, of je nu je tuin wilt transformeren of gewoon op zoek bent naar de perfecte aanvulling op je groene oase. Het begint met een prachtige verzameling tuinplanten, variërend van kleurrijke bloemen tot sierlijke struiken, bomen en alles daartussenin. Maar Life & Garden Oostburg stopt niet bij de flora - ze voorzien ook in hoogwaardige tuingereedschap en tuinmeubelen.

Persoonlijk advies

Bij ons draait het om persoonlijke aandacht en slim advies. Ons toegewijde team is helemaal gek op groen en staat klaar om je met plezier te helpen. We snappen het belang van lokale omstandigheden en klimaat, dus we weten precies welke planten het hier goed doen. Onze tips voor planten en tuinontwerp zijn speciaal afgestemd op onze unieke omgeving in Zeeland. Laat ons je op weg helpen naar een prachtige tuin.

Kom gezellig langs

Of je nu je terras, oprit, tuinpaden of een ander project wilt aanpakken, Life & Garden Oostburg is de zaak waar jij je bestrating kunt vinden en daarnaast natuurlijk de mooiste planten. Kom langs bij ons tuincentrum en maak van je buitenruimte een waar paradijs.

 

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden

 • Koningsdag
  27 april
  09:00 - 17:00
 • Hemelvaartsdag
  9 mei
  10:00 - 17:00
 • Pinksteren
  19 mei
  Gesloten
Toon alle openingstijden