• Life & Garden

  Voor uw inspiratie en motivatie

Op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Sluis? Kom dan naar Life & Garden Oostburg en ontdek ons ​​prachtige tuincentrum, slechts 10 minuten verwijderd van Sluis, waar u alles vindt wat u nodig heeft voor een bloeiende en sfeervolle tuin. Bij Tuincentrum Oostburg bieden we een uitgebreid assortiment aan planten, bloemen, tuinmeubelen en accessoires, zodat u uw buitenruimte kunt transformeren tot een paradijselijke plek.

Een tuin vol leven en kleur 

Bij Tuincentrum Oostburg streven we continu om uw tuindromen werkelijkheid te maken. Of u nu een prachtige bloementuin, een groentetuin of een onderhoudsarme tuin wilt creëren, wij hebben de perfecte planten en bloemen voor elke stijl en smaak. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de beste plantensoorten, mesting en tuinverzorgingstechnieken. Laat uw tuin tot leven komen met onze diverse en kwetsbare planten.

Stijlvol buiten genieten 

Bij Tuincentrum Oostburg begrijpen we dat uw tuin niet alleen een plek is om te tuinieren, maar ook om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Ontdek onze uitgebreide collectie tuinmeubelen, variërend van comfortabele loungesets tot elegante tuinsets en hangmatten. Creëer een gezellige en stijlvolle buitenruimte waar u kunt ontspannen en samenkomen met vrienden en familie.

Inspiratie en deskundig advies

Bij Tuincentrum Oostburg willen we u graag inspireren en helpen bij het realiseren van uw tuinprojecten. Naast ons brede assortiment bieden wij ook regelmatig inspirerende workshops en evenementen aan. Leer nieuwe tuinvaardigheden, ontdek de laatste tuintrends en ontmoet gelijkgestemde tuinliefhebbers. Onze deskundige medewerkers staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven.

Kom gezellig langs bij tuincentrum Sluis!

Wacht niet langer! Breng een bezoek aan Tuincentrum Oostburg, in de buurt  van Sluis, en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment, de kwaliteit van onze producten en onze passie voor groen. Ontdek de tuin van uw dromen en geniet van de schoonheid van de natuur. 

Contact

Bezoek ons tuincentrum in de omgeving van Aardenburg en ontdek ons uitgebreide assortiment. Voor meer informatie en vragen kunt u ons bereiken via de e-mail: oostburg@oostburg.lifeandgarden.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar via: 0117 - 452279.

Routebeschrijving vanaf Sluis

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
Toon alle openingstijden