• Life & Garden

  Voor uw inspiratie en motivatie

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Eede waar u alles vindt wat u nodig heeft voor uw tuin en groenprojecten? Zoek niet verder! Tuincentrum Life & Garden Oostburg verwelkomt u met open armen in onze prachtige groene oase, gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Eede. Met ons uitgebreide assortiment en deskundige medewerkers staan wij klaar om u te inspireren en te adviseren bij al uw tuinbehoeften.

Een uitgebreid assortiment voor elke groenliefhebber

Bij Tuincentrum Life & Garden Oostburg geloven we dat elke tuin uniek is en weerspiegelt wie u bent. Daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld, met oog voor variatie en kwaliteit. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint aan uw groenavontuur, wij hebben alles wat u nodig heeft. Van kleurrijke bloemen en sierlijke kamerplanten tot gezonde groenteplanten en kruiden, we hebben een ruime keuze om uw tuin tot bloei te brengen.

Ontmoet ons team van groenexperts

Ons team van gepassioneerde groenexperts staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw tuin. Met hun uitgebreide kennis en enthousiasme begeleiden ze u bij het vinden van de perfecte tuinplanten en accessoires die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu advies nodig heeft over het kiezen van de juiste planten voor uw specifieke grondsoort in Eede of over het onderhouden van uw tuin in verschillende seizoenen, onze medewerkers staan voor u klaar.

Vlakbij Eede, uw groene oase in Oostburg

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat ons tuincentrum gemakkelijk bereikbaar is vanuit Eede. Slechts 10 kilometer scheidt u van onze groene oase in Oostburg. Laat de drukte van het stadsleven even achter u en dompel uzelf onder in een wereld van groen en rust. Een bezoek aan Tuincentrum Life & Garden Oostburg is niet alleen een winkelervaring, maar ook een uitje waar u kunt ontspannen en inspiratie opdoen voor uw eigen groene paradijs.

Bezoek Tuincentrum Life & Garden Oostburg

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons tuincentrum in Oostburg, waar u het beste assortiment en de beste service kunt verwachten, allemaal op slechts 10 km van het centrum van Eede. Kom langs en ervaar de passie voor groen die ons team met u wil delen. Of u nu op zoek bent naar bloemen, planten, tuingereedschap of inspiratie, wij helpen u graag verder. Tot snel bij Tuincentrum Life & Garden Oostburg!

Routebeschrijving vanaf Eede

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
Toon alle openingstijden