• Life & Garden

  Voor uw inspiratie en motivatie

Bloemen Terneuzen

Bent u op zoek naar fantastische bloemen vlakbij Terneuzen? Zoek niet langer! Kom langs bij Tuincentrum Life & Garden Oostburg. Gelegen in het pittoreske Oostburg, slechts 20 kilometer van het levendige Terneuzen, staat ons tuincentrum klaar om u te verwelkomen. Ongeacht of u een ervaren tuinier bent of pas begint met uw ontdekkingstocht in de tuinwereld, bij ons vindt u alles wat nodig is om uw tuin ambities waar te maken.

Breed assortiment aan bloemen

In onze uitgekiende collectie treft u een rijkdom aan schitterende bloemen en daarnaast ook planten en tuingereedschap van topkwaliteit aan. Van levendige bloemen tot exotische kamerplanten, voor elke periode van het jaar en elke persoonlijke voorkeur hebben wij prachtige opties. Onze deskundige en enthousiaste medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te ondersteunen bij het selecteren van de perfecte bloemen voor uw tuin. Of u nu streeft naar een gemakkelijk te onderhouden tuin of een uitbundige bloemenpracht wilt scheppen, wij staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de ideale keuze.

Alle tuin-behoeften waar je naar op zoek bent

In Tuincentrum Life & Garden Oostburg treft u meer aan dan alleen een schitterende collectie tuinplanten. Wij hebben alles in huis om uw tuin perfect te onderhouden. Ons assortiment omvat een breed gamma aan tuingereedschap, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen om uw tuin in optimale staat te houden. 

Deskundig personeel altijd tot uw dienst

Bij Tuincentrum Life & Garden Oostburg draait alles om uitstekende klantenservice. Onze deskundige teamleden hebben een diepe passie voor tuinieren en staan altijd klaar om u te ondersteunen met al uw vragen. Of het nu gaat om advies over welke planten het best in de schaduw gedijen, strategieën voor het bestrijden van ongewenste insecten, of het kiezen van tuin-accessoires die uw stijl complimenteren, ons behulpzame personeel is er om u te begeleiden en te adviseren.

Bezoek ons tuincentrum

Breng een bezoekje aan ons! Bij Tuincentrum Life & Garden Oostburg heerst altijd een gastvrije en hartelijke sfeer, ideaal voor een relaxte middag te midden van de natuur. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of specifieke benodigdheden voor je tuin nodig hebt, bij ons tuincentrum ben je altijd van harte welkom. Een korte rit van slechts 15 minuten vanaf Terneuzen brengt je naar onze sfeervolle locatie. We verheugen ons op je komst!

Routebeschrijving

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
Toon alle openingstijden