Life & Garden Oostburg
Life & Garden

Voor uw inspiratie en motivatie

Tref tuincentrum Life & Garden bij jou in de buurt!

Life & Garden is een hoogstaand tuincentrum, met filialen op verschillende plekken in Nederland. Onze locatie in Oostburg is tevens ook goed te bereiken vanuit België!

Binnen ons tuincentrum vind je een ruim en kwalitatief aanbod aan verschillende productsoorten. Afwisselend van barbecues tot tuinhuizen en alles daar tussenin. Wij putten ons bestaan uit het inspireren, motiveren en helpen van onze klanten. 6 dagen in de week staan wij dan ook met plezier klaar om bezoekers te voorzien van de hulp die zij nodig hebben. Persoonlijk en op maat. Daarnaast doen wij ons uiterste best om het winkelen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn onze tuincentra:

  • Rolstoelvriendelijk;

  • Kindvriendelijk;

  • Voorzien van een gratis parkeerplaats;

  • Etc. 

Kom ook onze sfeer proeven in één van onze filialen, en schaf als het bevalt een exclusieve groeipas aan! Met deze pas wordt u voorzien van unieke extra’s zoals workshops, gratis producten, de nieuwste producten, een nieuwsbrief en meer. Smaakt dit nu naar meer en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gauw welk filiaal zich bij jou in de buurt bevindt en kom eens langs!

 

 

Plan uw route