• Life & Garden

  Voor uw inspiratie en motivatie

Bloemen Zeeland

Ben je op zoek naar verse bloemen in Zeeland? Kom dan naar Tuincentrum Life & Garden Oostburg! Ontdek in onze bloemenafdeling een indrukwekkende verzameling van snijbloemen. Elke dag vernieuwen we onze selectie, waarmee onze toegewijde medewerkers met aandacht verschillende boeketten creëren. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op verse bloemen rondom Zeeland!

Bloemen voor elke gelegenheid

Bij Tuincentrum Life & Garden Oostburg begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is en daarom bieden we bloemen aan die perfect passen bij ieder speciaal moment. Of je nu een romantisch gebaar wilt maken met een boeket rozen, je huis wilt opfleuren met kleurrijke seizoensbloemen, of een herdenkingsplechtigheid wilt eren met ingetogen arrangementen, wij hebben het allemaal. Onze bloemisten zijn experts in het samenstellen van boeketten die emoties vertalen in bloemenpracht. Kom langs en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden om met bloemen je leven te verrijken in Zeeland.

Bloemen aanschaffen of zelf ontwerpen

Heb je interesse om eigen boeketten te ontwerpen of wil je kant-en-klare composities vinden in Zeeland? Bij ons heb je een uitgebreide keuze aan individuele bloemen voor je unieke ontwerpen, of je kunt opteren voor een prachtig boeket dat al samengesteld is. Voor de mooiste bloemen in Zeeland, ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk bijvoorbeeld onze:

Bloemen shoppen in Zeeland

Op zoek naar een locatie in Zeeland waar je kunt vertrouwen op bloemen van de hoogste kwaliteit en versheid? Dagelijks selecteren wij verse bloemen zodat onze ervaren medewerkers er de mooiste boeketten mee kunnen maken.

Bezoek onze bloemenshop in Zeeland

Je bent te allen tijde welkom in ons tuincentrum, of neem gemakkelijk contact met ons op via de website. We staan voor je klaar om meer te delen over het assortiment bloemen in Oostburg bij Life & Garden Oostburg aan de Nieuveltweg 56 in Oostburg.

Routebeschrijving

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
Toon alle openingstijden