• Life & Garden

  Voor uw inspiratie en motivatie

Zoekt u een tuincentrum in de omgeving van Terneuzen waar u alles voor uw tuin en groenprojecten kunt vinden? Dan bent u bij Tuincentrum Life & Garden Oostburg aan het juiste adres. Wij nodigen u van harte uit in onze weelderige groene oase, slechts een 20 minuten verwijderd van het centrum van Terneuzen. Met een breed scala aan producten en onze ervaren medewerkers, zijn wij er om u te ondersteunen met inspiratie en deskundig advies voor al uw tuinspullen.

Een ruim aanbod voor alle liefhebbers van groen

In Tuincentrum Life & Garden Oostburg zijn we van mening dat elke tuin een persoonlijk verhaal vertelt. Met dat in gedachten is ons assortiment met zorg en aandacht voor diversiteit en kwaliteit samengesteld. Voor zowel ervaren tuiniers als beginnende groen liefhebbers bieden wij een breed scala aan producten. Dit omvat alles van levendige bloemen en elegante kamerplanten tot bestrating en aromatische kruiden, allemaal om uw tuin in volle pracht te laten schitteren.

Maak kennis met onze specialisten in groen

Onze toegewijde specialisten in groen, vol passie en kennis, staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van wat het beste is voor uw tuin. Ze helpen u met hun expertise en enthousiasme bij het selecteren van de ideale tuinplanten en accessoires die aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Of het nu gaat om advies over de meest geschikte planten voor de bodemsoort in Eede of tips voor tuinonderhoud door de seizoenen heen, ons team is er om u te ondersteunen.

Dichtbij Terneuzen, ontdek uw groene toevluchtsoord in Oostburg

Wij waarderen hoe belangrijk uw tijd is, en daarom is ons tuincentrum eenvoudig te bereiken vanuit Terneuzen. Op slechts 20 minuten rijden van Terneuzen ligt Life & Garden Oostburg. Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en laat u meeslepen in een oase van groen en sereniteit. Een bezoek aan Tuincentrum Life & Garden Oostburg biedt meer dan alleen winkelen; het is een gelegenheid om te ontspannen en inspiratie te vinden voor uw eigen tuinoase.

Bezoek Tuincentrum Life & Garden Oostburg

We zijn enthousiast om u te ontvangen in ons tuincentrum in Oostburg, waar top assortiment en uitstekende service gegarandeerd zijn. Bezoek ons en deel in de groene passie van ons team. Of uw interesse nu uitgaat naar bloemen, planten, tuingereedschap of tuininspiratie, wij staan klaar om u te assisteren. We zien uit naar uw bezoek aan Tuincentrum Life & Garden Oostburg!

Routebeschrijving vanaf Terneuzen

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
Toon alle openingstijden