• Life & Garden

    Voor uw inspiratie en motivatie

Landelijk

Sociaal & gezellig

U houdt van gezelligheid, warmte en knus samen zijn in huis. Uw gezin en uw vrienden zijn belangrijk. Uw interieur heeft bij voorkeur een landelijk, authentiek karakter.

Uw gezin en familie staan bij u op de eerste plek. U geniet graag van de kleine dingen in het leven en weet dit op waarde te schatten. Samen met vrienden of uw gezin onderneemt u graag leuke dingen; dit probeert u regelmatig in te passen in het drukke leven.

Een landelijke inrichting in huis en tuin hebben uw voorkeur. Authentieke kleuren en stijlen passen bij u. Het liefst woont u in een huis met een grote tuin waar u ruimte heeft voor dieren, een moestuin, speelruimte voor de kinderen en natuurlijk een gezellige zitgelegenheid. Woont u in een stad dan is de tuin vaak wat kleiner, maar ook dan gaat u het liefst naar buiten en werkt u graag samen met uw kinderen in de moestuin om uw eigen groenten te kweken.

De harmonie en nostalgie van vroeger trekken uw aandacht. De spullen die u gebruikt hoeven niet altijd nieuw te zijn, oude producten uit “oma’s tijd” geeft u graag een nieuw leven. U combineert verschillende kleuren en producten en creëert daarmee uw eigen sfeer. Hout is een belangrijke basis.

Life & Garden biedt u een diversiteit aan producten die perfect passen bij uw stijl. Bekijk hieronder de foto’s voor een eerste indruk en bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor nog meer inspiratie.