Het grootste assortiment tuinmeubelen in de buurt van Knokke

Voor iedereen waarbij de vraag borrelt ‘Waar vind ik tuinmeubelen in de buurt van Knokke?’ hebben wij het antwoord. Life & Garden in Oostburg is niet alleen goed bereikbaar vanuit Knokke en omstreken, maar wij zijn nog zoveel meer dan alleen een tuincentrum met een groot assortiment. Vakkundig personeel staat altijd klaar om je met een lach op hun gezicht te helpen in jouw zoektocht naar de perfecte tuinmeubelen. Van maandag tot en met vrijdag openen wij onze deuren voor iedereen wie op zoek is naar een nieuwe dining set, lounge set, planten, een barbecue of één van onze andere specialiteiten. Kom ook eens langs!

Tuinmeubelen bij Life & Garden in Oostburg

Maar, wat zit er dan in het assortiment van het tuincentrum? Om te beginnen is ons aanbod erg ruim. Het wisselt van binnenplanten tot tuinhuisjes en alles daar tussenin. Onze populairste categorieën zien er als volgt uit:  

  • Dining sets;

  • Lounge sets;

  • Parasols;

  • Accessoires.

Dining sets en loungesets zijn beide een combinatie van stoelen/een bank en een bijpassende tafel. Loungesets zijn een laag bij de grond gelegen bank en hebben daarbij een lage tafel. Op de bank liggen comfortabele weerbestendige loungekussens. Dining sets daarentegen bestaan uit stoelen (meestal met armleuningen)  en een hoge tafel. Op de stoelen vind je zachte tuinkussens. Parasols worden vaak in combinatie met één van deze sets aangeschaft. Ze bieden schaduw wanneer je liever even niet in de zon zit, of een droge plek wanneer er een kleine bui zijn intrede maakt. Ben jij benieuwd naar wat voor set bij jou zou passen? Bezoek ons dan vooral in ons tuincentrum in Oostburg, nabij Knokke, Brugge en Maldegem. Dan vertellen wij je graag over al het moois dat wij jou kunnen bieden.

Tuinmeubelen assortiment

Maak uw tuin af met een barbecue of buitenkeuken

Met de intrede van de buitenkeuken wordt het steeds makkelijker om de scheiding tussen binnen en buiten te verkleinen. Een buitenkeuken is als het ware een volwaardige keuken, maar met een barbecue als fornuis. De keuken ziet er verder hetzelfde uit en dient hetzelfde doel, alleen bevindt hij zich in een buitenruimte. Met de lange dagen die veel mensen draaien op kantoren of op andere werkplekken waar je de hele dag binnen bent kan het juist fijn zijn om bij thuiskomst naar buiten te kunnen gaan. Nog gezelliger is om mensen uit te nodigen! Met een buitenkeuken kun je gezellig blijven kletsen met het bezoek en sta je niet alleen binnen het eten voor te bereiden. Een uitkomst! Welke barbecue je het beste kunt kiezen voor in de buitenkeuken hangt maar net af van wat jij prettig vindt. Je kunt kiezen voor een barbecue op gas, elektriciteit of houtskool.

Bezoek ons tuincentrum in Oostburg

Mocht je je nu nog afvragen: waar is het dichtstbijzijnde tuincentrum? Dan vertellen we je nog één laatste keer dat dat in Oostburg is! Zeker als je uit Knokke komt zijn wij makkelijk te bereiken. Je profiteert daarnaast bij ons van een gratis parkeerplek, toegankelijkheid voor iedereen en mocht je producten niet mee naar huis kunnen nemen, dan maak je eenvoudig gebruik van onze bezorgservice. We hebben een prettige koffiehoek waar je even kunt zitten wanneer je toe bent aan een pauze. Doe dit onder het genot van een smakelijke koffie en laad weer op voor het vervolg van je bezoek aan ons unieke tuincentrum.

 

Plan uw route