De mooiste kamerplanten in de buurt van Knokke

Ben je op zoek naar kamerplanten in de buurt van Knokke? Dan ben je bij Life & Garden in Oostburg aan het juiste adres. Niet alleen vind je hier een ruim aanbod aan verschillende soorten kamerplanten, je kunt er ook nog vanuit gaan dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Kamerplanten zijn op te delen in verschillende soorten. Zo zijn er groene kamerplanten, vetplanten, cactussen, hangplanten, boompjes en zelfs bloeiende kamerplanten! Voor ieder huishouden is er dus wat te vinden, ongeacht wat jouw smaak is. Want hoe veel verschillen in mensen als er zijn, zoveel verschillen zijn er ook in plantensoorten. Nieuwsgierig en kom je uit Knokke? Kom dan vooral een keer langs bij ons tuincentrum in Oostburg.

Kamerplanten bij Life & Garden Oostburg

We snappen dat je nu benieuwd bent naar wat er in het assortiment van het tuincentrum zit. Daarom zullen we dit verder toelichten aan de hand van onze populairste categorieën binnen de kamerplanten. We zetten ze voor je op een rij:

  • Cactussen en vetplanten;

  • Hydrocultuur;

  • Groene kamerplanten;

  • Bloeiende kamerplanten.

Assortiment kamerplanten

Cactussen en vetplanten zijn de ideale planten voor wie weinig tijd heeft om ze te verzorgen. Deze planten kunnen lange tijd zonder water overleven en blijven desondanks in goede staat. Het zijn ook de enige kamerplanten die een grote hoeveelheid licht kunnen verdragen en daar zelfs blij van worden! Verder is de hydrocultuur een bekend onderdeel in ons tuincentrum. In het kort houdt het begrip in dat planten niet in aarde groeien, maar in kleikorrels. Het voordeel hiervan is dat de kamerplanten weinig verzorging nodig hebben en de watermeter aangeeft wanneer er behoefte is aan vers water. De groene- en bloeiende kamerplanten hebben meer verzorging nodig, maar welke dat is verschilt per plant. Het speciale van de bloeiende kamerplanten is dat ze geen vaste bloeiperiode hebben. Ze kleuren het huis zolang als ze goed verzorgd worden!

Vind alles wat je nodig hebt in het tuincentrum

Bij het aanschaffen van kamerplanten hoort verder nog één belangrijk product. Een plant los in de vensterbank zetten kan helaas niet en het ziet er niet bepaald fraai uit. Kijk daarom ook eens naar ons aanbod aan potterie. Met ons wijde assortiment aan binnen- en buitenpotten ben je ervan verzekerd dat er ook een exemplaar tussen zit dat goed bij jouw interieurstijl past. Zo zijn er verschillende gekleurde potten, simpele potten en leuke potten met een print of motief. Kom je dus uit Knokke en ben je benieuwd naar ons unieke assortiment? Bezoek ons dan in ons tuincentrum in Oostburg. Indien je moeite hebt met het zelf samenstellen van planten voor jezelf of misschien wel voor iemand anders, dan kun je gebruik maken van onze eigen arrangementen. Hier kies je zelfs een leuke schaal, mand of pot uit en gaan we samen kijken naar welke planten goed bij elkaar zouden passen. Zo hoef je het niet helemaal zelf te doen, maar krijg je wel een stuk waar jij blij mee bent.

Naast het aanbod van verschillende soorten planten en potten, beschikken wij ook over onder andere barbecues en tuinmeubelen.

Bezoek ons tuincentrum in Oostburg

Wij hopen dat jij met al deze informatie geïnteresseerd bent geraakt om ook eens bij ons langs te komen in het mooie Oostburg. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Knokke en zullen je met open armen verwelkomen. Maak wanneer je met de auto komt gebruik van onze gratis parkeerplaats en vrees niet om met het hele gezin te komen! Bij Life & Graden Oostburg kun je gemakkelijk een hele middag terecht. Wij zijn namelijk rolstoelvriendelijk, hebben een speeltoestel voor de kids en bieden in onze koffiehoek overheerlijke koffie en gebak wanneer je toe bent aan een pauze. Wij hebben er van maandag t/m zaterdag zin in. Kom ook langs!

Plan uw route